Mit navn er Annika og jeg blev bidt af Flatcoated Retrievere i 1998 da jeg fik min første hund Queeny. Min anden hund Bob kom fra England foråret 2000 og med ham har jeg opnået Nordisk Jagtchampionat. Udover det blev han også Retrievermester 2005 og Flatmester samt Veteranmester. Med hans datter Enja vandt jeg Flatmesterskabet, hun dødede efter en ulykke, der manglede hun BARE et dansk B cert for at blive Nordisk Jagtchampion. I 2009 købte jeg min første labrador "Moon" han blev Nordisk Jagtchampion i 2013. 2016 kom Stenhøjgårds Fascination "Freja" til hundeholdet. Hun viste sig at være en super dygtig hund og blev Retrievermester 2019. Efter hende beholdte jeg Butler fra hendes første kuld, han har Moon som far, han viste sig også til at være en ganske unik hund på mange måder. Han vandt UHM 2020 og 10 måneder senere vandt han Retrievermesterskabet 2021.
Jeg holder meget af at træne og være apportør samt at deltage på Dansk Retriever klubs markprøver. Fra år 2000 har jeg haft en del hunde og dem der er præsenteret her på hjemmeside er dem der bor her nu. Jeg holder kursuser i jagt træning både her hjemme og har været træner i flere lande såsom Island Italien Sverige Tyskland - det er en stor glæde at se at folk får noget godt ud af deres trænings timer. 

Mit Navn er Jes, jeg fik min første flattæve Sugar 2004 som helt min egen hund, før det havde jeg den fornemme opgave at være Annika's kastere... Med Sugar opnåede jeg at blive Flatmester i Åbenklasse 2006 hun slog 77 andre hunde for at opnå den flotte titel. Udover det er hun blevet mor til 3 kuld hvalpe. Sugar er nu taget til de evige jagtmarker. Efter Sugar fik jeg en flot gul labrador Ossie. Ham fik jeg op i vinderklassen, men jeg brugte ham for meget på mosejagter og han blev lidt ulydig og vi stoppede med at gå på prøverne. Amy kom til i 2015 og jeg har haft fornøjelsen af at træne hende, vi kom hurtigt i Vinderklassen og har flere placeringer der. Jeg bruger hende flittigt på jagterne. 

 

Klik her for at få dit eget GoMINIsite